0

Здравейте,

Сумата от 5000 лева е източена през интернет сайт за период от година и половина. Имам официално съобщение че профила е бил ограничен на 9 април 2020 година с цел предпазване и разумно депозиране. След посоченага дата никога не съм имала желание да използван въпросния профил и да депозирам ясно е обяснено в имейла че за да се отмени ограничението трябва да се попълни въпросник да се свържаг с мен по телефона както и да се комуникира само с имейла които е бил използван за регистрация. Такава спрака с мен никога не е правена и като цяло до юни месец не бях забелязала че имам тегления от въпросния сайт тъй като не получаван известия, при установяване на първоначална липса от 780 лева започнах да правя справка с другите си карти и беше остановено че липсват около 5000 лева за този период. Свързах се с банките както и с търговеца банките ми отказаха възстановяване с оправданието че нямали какво да направят а търговеца се опитва да ми обясни че те са си извършили проверка и това в решението им без да ми отговорят на въпроса как така има теглвния пт картите като последно профила е бил ограничен и това ограничение няма валиднист преди да се извърши процедурата която ви описах.
В момента не разполагам с много финансови средства за да заплатя за зявеждане на дело но пазя всички комуникации отговори от банки тяхни писания и транзакциите.
Обърнах се към един адвокат каза ми че трябва да заведа дело в пълното си право съм но ми поиска 1300 лева което дори не в колкото заплата ми имам мбого кредити и за момента не мога да си позволя тегленв на нов кредит защото ще вляза още по навътре във стълбата от която не мога да изляза моля да ми помогнете по някакъвк начин

Зададен въпрос